top of page

CLEAN - PUHDISTAVA KASVOHOITO

HYDRA SENSITIVE - KOSTEUTTAVA HERKÄN IHON KASVOHOITO

RELAX - RENTOUTTAVA KASVOHOITO

AGEPERFECT - KIINTEYTTÄVÄ JA SILOTTAVA KASVOHOITO

GLOW - KIRKASTAVA KASVOHOITO

IHOTYYPIN MUKAINEN KASVOHOITO SEKÄ IHOANALYYSI

DELUXE - KASVOHOITO

LAITEHOIDOT

TIMANTTIHIONTA

KOSTEUTTAVA ULTRAÄÄNIHOITO

TAKE TEN KASVOHOITO

Take Ten -kasvojenkohotus on ylivoimaisesti tehokkain, täysin luonnollinen ja aidosti veitsetön vaihtoehto kauneudenhoitoon ja kasvolihasten kuntoutukseen.

Hoitomenetelmä on lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty. Se perustuu luonnolliseen kasvolihasjumppaan ollen näin turvallinen ja kivuton.

Hoitomenetelmä on kehitetty parantamaan kasvolihasten kuntoa ja toimintaa, se myös parantaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. 

Kasvolihasten kuntoutuessa rypyt ja juonteet loivenevat. Kasvoja kohottava vaikutus on konkreettinen ja näkyviä tuloksia saavutetaan nopeasti. Aineenvaihdunnan vilkastuessa kasvot saavat takaisin nuorekkaan ja elinvoimaisen värinsä.

NEULATON MESOTERAPIA
ANTI-WRINKLE

Woman with Hand on Face

MIKRONEULAUS BEAUTY ROLLER

AHA- Advanced Peel hapotushoidot

KESTOTAIVUTUS YUMI LASHES

Näyttökuva 2021-3-19 kello 14.22.17.pn

Täydellinen hoito jaloille! Sis. kylvetys, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien- ja kynsinauhojen hoito, viilaus, lakkaus, hieronta, hoitovoiteet

Kylvetys, kovettumien poisto, kynsien- ja kynsinauhojen hoito, hieronta, kestolakkaus ja voide.

Mani Pedi

Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, lakkaus ja voide.

Pehmittävä, rentouttava hoito käsille. Kädet kuoritaan virkistävällä suolakuorinnalla, hierotaan ihanilla öljyillä, kosteutetaan tehonaamiolla jonka lisäksi kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan. Ihana hemmotteluhoito!

Pehmittävä, rentouttava hoito jaloille. Jalat kylvetetään, kuoritaan virkistävällä suolakuorinnalla, hierotaan ihanilla öljyillä, kosteutetaan tehonaamiolla jonka lisäksi kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan. Ihana hemmotteluhoito!

Kokonaisvaltaista rentoutusta! Kasvoille ja decolleteelle tehdään virkistävä kuorinta jonka jälkeen pitkä hieronta kosteuttavilla öljyillä hartioille asti sekä lopuksi kosteuttava erikoisnaamio. Tehokkaat öljyt hellivät ihoa ja saavat aikaan rentoutuneen olotilan.

Täydellinen paketti lahjaksi tai vaikka tulevalle morsiammelle. Hoitoon sisältyy: jalkahoito + varpaankynsien kestolakkaus, heleyttävä kasvohoito sekä SPA-käsienhoito

Odottavan äidin rentouttava hoitopaketti! Paketti sisältää: rentouttavan jalkahoidon, käsien kuorinnan ja hieronnan sekä virkistävän kasvohoidon!

Spa Setting

Juhlasankarin hoitopaketti, esimerkiksi polttareihin! Paketti sisältää: manikyyrin TAI ripsien ja kulmien kestovärjäyksen, kirkastavan kasvohoidon sekä päivämeikin

bottom of page