top of page
Näyttökuva 2021-3-19 kello 14.22.17.pn

RIPSIENPIDENNYKSET

KESTOTAIVUTUS YUMI LASHES

HYDRAFACIAL™

HFinsta4.jpg

TAKE TEN -KASVOJENKOHOTUS

Take Ten -kasvojenkohotus on ylivoimaisesti tehokkain, täysin luonnollinen ja aidosti veitsetön vaihtoehto kauneudenhoitoon ja kasvolihasten kuntoutukseen.

Hoitomenetelmä on lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty. Se perustuu luonnolliseen kasvolihasjumppaan ollen näin turvallinen ja kivuton.

Hoitomenetelmä on kehitetty parantamaan kasvolihasten kuntoa ja toimintaa, se myös parantaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. 

Kasvolihasten kuntoutuessa rypyt ja juonteet loivenevat. Kasvoja kohottava vaikutus on konkreettinen ja näkyviä tuloksia saavutetaan nopeasti. Aineenvaihdunnan vilkastuessa kasvot saavat takaisin nuorekkaan ja elinvoimaisen värinsä.

MUUT KASVOHOIDOT

Täydellinen kasvohoito! Puhdistusta ja rentoutta!
Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, seerumi, naamio, hoitovoiteet.

Turvallinen ja pehmeä laitehoito. Imeyttää tehoaineita syvälle ihon kudoksiin. Kiinteyttää ihoa ja kasvojen lihaksia. Tehoaa ryppyihin, juonteisiin ja väsyneeseen ihoon. Parantaa ihon kuntoa ja väriä sekä saa ihon omat toiminnat aktivoitumaan! Sopii herkällekin iholle.

Turvallinen ja pehmeä laitehoito. Imeyttää tehoaineita syvälle ihon kudoksiin. Kiinteyttää ihoa ja kasvojen lihaksia. Tehoaa ryppyihin, juonteisiin ja väsyneeseen ihoon. Parantaa ihon kuntoa ja väriä sekä saa ihon omat toiminnat aktivoitumaan! Sopii herkällekin iholle.

Kasvohoito kun et tiedä mitä varata. Hoidossa kartoitetaan asiakkaan ihotyyppi ja tehdään sille sopiva kasvohoito.

Kosteutta ja kuulautta sekä juonteiden siloitusta! Sis. alkupuhdistus, kirkastava timanttihionta tai entsyymikuorinta, kosteuttavan kollageenigeelin imeytys ultraäänilaitteella, kollageeninaamio- ja seerumi, hoitovoiteet sekä kulmien kestovärjäys ja siistiminen.

Woman with Hand on Face

Kosteutta iholle! Tuloksena sileämpi ja kosteutettu iho. sis. alkupuhdistus, kosteuttava kuorinta, hydra-geelin imeytys ultraääni-laitteella, hyaluronihapposeerumi, silmänypärysnaamio, syväkosteuttava naamio, kulmien siistiminen, kosteuttavat hoitovoiteet.

Täydellistä rentoutusta, kosteutusta ja ihania öljyjä! Kasvojen kuorinnan jälkeen tehdään pitkä kasvohieronta (niskat, hartiat, decollete, kasvot) jonka jälkeen ihana naamio hellii ja viimeistelee hoidon.

Täydellinen hoito jaloille! Sis. kylvetys, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien- ja kynsinauhojen hoito, viilaus, lakkaus, hieronta, hoitovoiteet

Kylvetys, kovettumien poisto, kynsien- ja kynsinauhojen hoito, hieronta, kestolakkaus ja voide.

Mani Pedi

Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, lakkaus ja voide.

Pehmittävä, rentouttava hoito käsille. Kädet kuoritaan virkistävällä suolakuorinnalla, hierotaan ihanilla öljyillä, kosteutetaan tehonaamiolla jonka lisäksi kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan. Ihana hemmotteluhoito!

Pehmittävä, rentouttava hoito jaloille. Jalat kylvetetään, kuoritaan virkistävällä suolakuorinnalla, hierotaan ihanilla öljyillä, kosteutetaan tehonaamiolla jonka lisäksi kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan. Ihana hemmotteluhoito!

Spa Setting

Kokonaisvaltaista rentoutusta! Kasvoille ja decolleteelle tehdään virkistävä kuorinta jonka jälkeen pitkä hieronta kosteuttavilla öljyillä hartioille asti sekä lopuksi kosteuttava erikoisnaamio. Tehokkaat öljyt hellivät ihoa ja saavat aikaan rentoutuneen olotilan.

bottom of page