top of page

Olen Inkeri Kauppila, kauneushoitolayrittäjä. Olen vuonna 2008 valmistunut kosmetologiksi ja siitä asti työskennellyt kauneuden parissa eli 15 vuotta. Oma yritys minulla on ollut jo vuodesta 2009 mutta oman liikkeen perustin keväällä 2021. Luonteeltani olen iloinen ja sosiaalinen. 

Olen aina tykännyt tehdä kaikenlaisia hoitoja. Kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, ripsien ja kulmien kestovärjäykset, volyymiripset sekä kestotaivutukset ovat jo vuosia kuuluneet valikoimiini.
Kasvohoidot ovat kuitenkin ykkösjuttu ja niitä onkin aina löytynyt monipuolisesti. Yksilöllinen ja ammattitaitoinen palvelu takaa tyytyväiset asiakkaat. 

Sarjoina käytän BiON, Academie ja Biodroga. 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitolaani, meillä on ihanan rauhallinen ja seesteinen ilmapiiri.

Inkeri

Olen Veera Hietala ja valmistunut kosmetologiksi vuonna 2017, jonka jälkeen olen käynyt useita lisäkoulutuksia painottuen ripsiin ja kulmiin. Rakastan pikkutarkkaa työtä ja se onkin ehdottomasti vahvuuteni. Ripsipidennyksiä olen tehnyt jo vuodesta 2016. Myöhemmin palveluihini ovat tulleet kestotaivutus ja kulmien laminointi, pigmentoinnit sekä uusimpana suihkurusketus. Minulle tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat ja laadukas työnjälki. Haluan aina tarjota asiakkailleni mukavan ja rennon palvelukokemuksen, olitpa luonani ensimmäistä kertaa tai vakioasiakas vuosien takaa!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page